Confidencialitat entre pares i fills.


Abans els pares eren confidents del seus fills, es a dir, els fills confiaven "cegament" en els seus pares, a lo millor, una d'aquestes raons va ser que els fills no tenien la mateixa llibertat que tenen ara i si bé això era un problema per als fill ara n'hi ha un problema més gros encara per als pares.

Hui en dia en moltes families els fills tenen la llibertat absoluta, i els seus pares no estan al tant de la vida que viu el xiquet fora de casa. Aquest cas es torna més greu encara quan els xiquets s'escomencen a juntar amb males companyies i ha no dir-le res als pares,però les males companyies no es lo pitjor sino les coses dolentes que poden fer i les seues conseqüencies, com ara per exemple, han eixit casos d'aborts, drogues, etc.

Cal destacar que, no és bo que els pares controlen tant als seus fills com ho feien perquè els fills han de tindre les seues experiencies i tenen que poder disfrutar, però sense oblidar que sempre compten amb els pares i que ells sempre estaran ahí per a qualsevol cosa.

2 comentaris:

SE COMO ERES on 17 de novembre del 2009, a les 10:22 ha dit...

Lauraaa ! :)

un besito de Andrea Paula i Cris (L)

SE COMO ERES on 17 de novembre del 2009, a les 10:23 ha dit...

ESQUIEROLESQUIEROLESQUIEROL! con cariño !(L)

Publica un comentari a l'entrada

 

Familia etica ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Inspiração: Templates Ipietoon
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado)